Vi närmar oss slutet på 2017 och det har varit ett spännande år som vi nu lämnar oss bakom. Vi blev återigen full styrka på kontoret efter föräldraledighet vilket gjort att vi kunnat leva upp till den ökade efterfrågan som ställts på våra tjänster och produkter. Att våra kunder uppskattat vårt arbete märks inte minst då vi för första gången, genom rekommendationer, fått förfrågningar från andra kunder utanför länets gränser. Detta tycker vi givetvis är jättekul!

Ombord

Under 2017 har vi realiserat den idé vi länge haft om “Ombord”. Ombord är ett system som håller koll på vilka skolbarn som befinner sig på bussen. Systemet loggar påstigning och avstigning där barnens föräldrar direkt blir informerade via en “App” om att deras barn kommit med skolskjutsen och att de stigit av. Ombord är just nu inne i en testfas och testas för första gången i skarpt läge av Linköpings kommun.

Det gångna året har annars präglats av fortsatt trafiksäkerhetsarbete, inventeringar av skolskjutshållplatser och montering av nya hållplatsskyltar.

Vi ser fram emot ett spännande 2018 och vill passa på att tacka våra kunder och partners för ett gott samarbete under 2017. Detta gör vi genom att skänka en gåva till Unicef och deras arbete med barn och vuxna i nöd.

God Jul och Gott Nytt år, önskar vi på Occas!

Login